Ea

Ea

sâmbătă, 19 februarie 2011

Incet,totul apune!

Acum o luna,din punctul meu de vedere,eram cea mai indragostita fata.Dar,incet,am inceput sa realizez ca o relatie nu e ceea ce imi doresc,am impresia ca nu am fot indragostita ci era un fel de obsesie,sau frica de iesire din obisnuinta.
Nu vreau sa para ca eu sunt personajul negativ,dar pur si simplu nu mai e la fel si am impresia ca ne facem rau,amanam inevitabilul.Tin la el,dar nu sunt dispusa sa astept ceva ce sunt convinsa ca nu o sa se intample,o SCHIMBARE.El e mult prea autoritar si se pozitioneaza intotdeauna mai sus,iar eu sunt destul de orgolioasa,in concluzie nu o sa mearga.
Amandoi stim ca,daca o sa continuam sa nu facem nimic,nu o sa se intample nimic.Imi e frica sa spun acum ceva,pentru ca nu vreau sa imi para rau mai tarziu,insa daca nu incerc,nu voi stii niciodata.Va fi mai bine,sau nu va fi deloc!

Un comentariu:

  1. Frumos articol :) Pot sa spun ca era o vreme cand si eu ma regaseam in postura ta si intr-adevar e mai bine sa-i pui punct mai devreme decat mai tarziu deoarece cu trecerea timpului va fi tot mai dureros :) Continua sa scrii :* Si succes in dragoste :)

    RăspundețiȘtergere